info@coldvink.nl Tel: 0184642101

ONZE Services

Prijzen:

Alle genoemde prijzen op deze website zijn catalogusprijzen exclusief 21% B.T.W.. Wanneer er een aanbiedingsprijs wordt genoemd, dan is dat de te betalen prijs exclusief 21% B.T.W..

Omdat iedere situatie wat betreft levering, plaatsing en instalatie verschillend is, noemen wij bijna geen netto- of aanbiedingsprijzen op onze website. Wij vragen U daarom dan ook via het contactformulier of telefonisch, de scherpste prijs voor U aan te vragen, tenslotte is een korting van 15% tot 30% best interessant.......toch??

Afleveren:

Het afleveren van de door u bestelde apparatuur is volledig bij de prijs inbegrepen (gelijkvloers) tenzij anders aangeven of afgesproken, dus kost u niets extra en doen wij met eigen vervoer of met inschakeling van de vervoerder van de importeur. Dit alles is uiteraard alleen relevant voor Nederland. Voor leveringen naar andere landen gelden extra vervoerskosten en zijn per land/regio verschillend.
Bij apparatuur onder een bedrag van € 500,= berekenen wij verzendkosten, dezen zijn niet in de prijs begrepen.

Betalen:

Direct na dat de betaling voor de bestelde apparatuur is ontvangen op onze bankrekening bij de ING, zal de order verder worden verwerkt. Wenst u contant te betalen bij aflevering, is dat in sommige gevallen mogelijk tot 50% van het aankoop bedrag. Wel berekenen wij daar tussen de € 25,= en € 50,= extra rembourskosten voor. Wanneer u een apparaat wenst te bestellen met een langere levertijd, vragen wij u 50% bij order te voldoen. De tweede 50% vragen wij u te voldoen direct voor levering van de apparatuur.

Bij grote bedragen/installaties vragen wij een betaling van 35% tot 50% bij order en een deel bij aflevering van de componenten van de koeling. De rest direct bij aflevering / oplevering van de goederen. 

Bij regelmatige leveringen kunt u bij ons op rekening kopen mits goedkeuring van onze kredietverzekeraar Euler Hermes.
Alle door u te betalen kosten (behalve onvoorziene) geven wij u vooraf door, zodat u en wij bij aflevering van de door u bestelde apparatuur niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Alle genoemde prijzen op onze website zijn excl. 21% B.T.W..

Ook leasing is mogelijk. Uitgebreide informatie en een leasecalculator kunt u vinden op www.grenke.nl.

Storingen:

Voor iedere storing kunt u ons op alle werkdagen en zaterdag telefonisch, per fax of per e-mail benaderen. Voor storingen aan koel-/ en vriesapparatuur kunt u ons ook 's zondags en 's nachts benaderen. Wij nemen iedere klacht serieus en zullen deze dan ook met de meeste spoed behandelen.

Bestellen:

Het bestellen van de door u gewenste en door ons geoffreerde koelapparatuur kunt u op verschillende manieren doen:

Na uw bestelling, bevestigen wij deze altijd per e-mail of post, zodat er zich geen vervelende fouten kunnen voordoen en u kunt nakijken of de bestelling klopt. In deze bevestiging geven wij u ook de verwachte bezorgdatum aan, welke wij later telefonisch in overleg met u precies zullen afspreken.

Installeren:

Alle koeltechnische installaties worden altijd door onze STEK gecertificeerde monteurs geïnstalleerd. Wij leveren dan ook de benodigde papieren en logboeken bij de door ons opgeleverde installaties. De bouwkundige en elektrotechnische voorzieningen dienen voor de installatiewerkzaamheden aanwezig te zijn. Als voorbeeld noemen wij de plaatsing van een koel- of vriescel: u dient te zorgen voor een vlakke waterpas vloer, een elektra aansluitpunt, waterafvoer, enz.. Uiteraard zullen wij bij een bezoek vooraf aan de locatie van plaatsing, aangeven welke voorzieningen nodig zijn.

De stekkerklare apparatuur kunt u zelf plaatsen, maar tegen een vergoeding pakken wij de stekkerklare apparatuur voor u uit en plaatsen deze als het nodig is waterpas en sluiten het aan op de daarvoor reeds aanwezige aansluitpunten. Ook testen wij dan het apparaat en geven u een korte uitleg over de juiste werking. Wij leveren de volledige beschrijving en gebruiksaanwijzingen mee. Wanneer er bij het aansluiten van de apparatuur extra aansluitmaterialen, welke niet standaard bij de apparatuur geleverd worden nodig zijn, zullen wij u deze in rekening brengen.

Garantie:

Alle door ons geleverde apparatuur leveren wij onder garantie.

De garantie termijn is altijd 12 maanden vanaf de betaal-/factuurdatum tenzij anders vermeld.

In de garantieperiode worden de storingen geheel of gedeeltelijk kosteloos gerepareerd. Voor beschadigingen of bedrijfsstoringen ten gevolge van onoordeelkundig gebruik kunt u geen aanspraak op de garantie maken.

Specials:

Wanneer U een koelmeubel, koelcel of andere koelapparatuur zoekt, die U zo niet kunt vinden op onze website, kan het zijn dat we het U niet gemakkelijk genoeg hebben gemaakt om het te vinden, maar het kan ook zijn dat het standaard gewoon niet leverbaar is. Vul ons contact formulier dan alstublieft in met de vraag die U hebt, of bel ons even en wij zorgen dat U weet wat kan en niet kan. 

Het is bij ons veelal zo, dat 'kan niet bestaat niet', dus vraag ons advies, want wij maken graag uw wensen waar !!!!

 

google-site-verification=qzGndT3XU4QrnZGBU3e6-gksL8COvPz_D3OGJiy4P10